Menu

Leg de mooiste foto's van je huisdier vast

Of je nu een hond, kat, parkiet, cavia of een ander huisdier hebt. Het harige vriendje is zonder twijfel een belangrijk onderdeel van het gezin geworden en wordt gezien als een volwaardig familielid. Daarom maak je het liefste iedere dag de leukste foto’s van je geliefde huisdier. Of dat nu in huis, tijdens een wandeling in het bos of op vakantie, het is belangrijk om deze foto’s een extra bijzonder plekje te geven. Heb je al gedacht aan het maken van een fotoboek? Zo niet, dan is het zeker een goed idee om je wat verder in te gaan lezen en alle varianten sterk in overweging te nemen. In dit artikel vertellen we je er meer over!

Maak ieder jaar een leuk fotoalbum van je eigen huisdier

Net als met kinderen, lijkt de tijd voorbij te vliegen met je geliefde huisdier. Daarom is het een goed idee om ieder jaar een leuk fotoboek te maken. Hierdoor zie je ook net even wat beter de groei van bijvoorbeeld een pup of kitten tot een volgroeid huisdier. Ontvang je het fotoboek eenmaal op de deurmat? Geef het dan altijd een prominente plek in huis, zoals op een dressoir of een salontafel. Hierdoor pak je sneller het fotoalbum erbij om er heerlijk doorheen te bladeren op een regenachtige zondagmiddag of tijdens een vrije dag door de week.

Je hebt de keuze uit oneindig veel lay-outs en formaten voor het fotoboek

Als je online een fotoboek gaat maken, dan kom je er snel achter dat de opties erg divers zijn. Kies er bijvoorbeeld voor om een foto te combineren met een stukje tekst, voeg foto’s in grijstinten toe of combineer bijvoorbeeld vier foto’s op één bladzijde. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor het design van het fotoboek? Neem eens een kijkje online en ontdek uit wat voor soort ontwerpen je allemaal kunt kiezen.

Foto's afdrukken en inlijsten

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je voorkeur eerder uitgaat naar losse foto’s. Kies in dat geval voor foto's afdrukken. Dit kun je ook erg gemakkelijk online doen en je kunt de foto’s laten drukken in verschillende soorten formaten. Hierdoor heb je ook meteen een passend formaat om in te lijsten. Ideaal om op te hangen in bijvoorbeeld de gang of neer te zetten op een wandplank in de woonkamer. Op deze manier hangt jouw huisdier straks tussen alle familiefoto’s!