Menu

Blauwe Rus kitten kopen

Source: WildPixar via pixabay.com

Op zoek naar een Blauwe Rus kitten? Lees verder en vind alle info die je nodig hebt om het perfecte Blauwe Rus kitten voor jou te vinden. Bekijk ook onze pagina met asielen in Vlaanderen, misschien hebben zijn een Blauwe Rus gratis af te halen, ter adoptie.

Prijs

€ 950 tot € 1.100 (zonder certificaat/stamboom), indien met certificaat/stamboom ligt de prijs eerder tussen 1.300 en 1.500 euro, en indien voor de kweek (dus niet-gesteriliseerd) nog veel hoger..

Tips bij het kopen

Het is moeilijk om een betrouwbare van een onbetrouwbare kweker te onderscheiden, maar enkele tips kunnen van pas komen in je zoektocht. Kies een Blauwe Rus fokker die zijn katten test op erfelijke ziekten en regelmatig test voor andere ziektes. Best koop je een Blauwe Rus kitten van een cattery waar het kitten in huis wordt opgevoed, zodat het niet angstig of schichtig wordt. Elementen die wijzen op een onbetrouwbare kweker zijn onder meer kittens die altijd beschikbaar zijn, de vrije keuze van welk kitten je maar wil of de mogelijkheid tot online betalen met kredietkaart.

Blauwe Rus catteries op kaart


Alle Blauwe Rus catteries

Hieronder vindt u een overzicht van alle Blauwe Rus catteries in Vlaanderen. Bezoek hun website om te weten te komen wanneer ze een nestje gaan hebben en dus kittens beschikbaar hebben.

Antwerpen

Limburg

Vlaams-Brabant

Oost-Vlaanderen

West-Vlaanderen